пʼятниця, 18 березня 2016 р.


16 березня у Городоцькій ЗОШ І-ІІІ ст. №4 
відбулося засідання методичного обєднання та районний семінар учителів предмета "Захист Вітчизни" по темі: " Ефективність засобів та методів роботи з військово-патріотичного виховання учнівської молоді щодо підготовки сучасного захисника Вітчизни".
 Були обговоренні питання :
 інноваційність та виховна спрямованість на уроках предмета «Захист Вітчизни»,  організаційні питання по проведенню навчально-польових занять з юнаками 11- х класів. служба в ЗСУ за контрактом. Перед учителями виступили Задоянчук О.І.- учитель предмета "Захист Вітчизни", капітан запасу,  Попсуй Юрій Петрович- військовий комісар Городоцького РВК, підполковник та Карпало Надія Григорівна-методист РМК відділу освіти.  
   У практичній  частині районного семінару були проведені  відкриті уроки у 10 класі по темі: « Дії солдата в складі бойової групи.» та у спеціалізованому кадетському 6-б класі по темі: « Стройова підготовка. Виконання стройових прийомів без зброї та зі зброєю». Уроки були проведені на достатьому методичному рівні. Роботою учнів задоволений. Під час семінару пройшло обговорення уроків, поточних  робочих питань  та підведення  підсумків роботи семінару.

Розширений матеріал у розділі "Методична робота"

Немає коментарів:

Дописати коментар