вівторок, 31 жовтня 2017 р.

"Ми можемо захистити свою українську землю"


"Кіборги" - фільм не про війну, а про мир, який зароджується всередині цієї війни. Його герої багато міркують про те, чому все це сталося, навіщо вони тут і яку країну хочуть побудувати.
Більше читайте тут: https://tsn.ua/ukrayina/divitsya-pershiy-oficiyniy-treyler-filmu-kiborgi-1026555.html



До виходу фільму "Кіборги" ТСН.ua спільно зі знімальною групою презентує спецпроект про головних героїв стрічки – "кіборгів", чиї історії були покладені в основу стрічки.

Події 2014 року мають залишитися в новітній історії України назавжди. 242 дні – стільки часу наші герої відстоювали донецький аеропорт. На його захист стали не лише професійні військові, а й добровольчі корпуси. Це зіткнення на Сході України – безумовний виклик для всього світу – стало початком формування нової самоідентифікації українців.

Під час та після подій у Донецькому аеропорту (ДАП) виникає постать Нової Країни, яка шанує свою державність. У той же час люди почали створювати Міф про Нових Героїв – безстрашних, готових здійснити неймовірне заради близьких, рідних і України. Минуло якихось три роки і багато хто вже не пам'ятає про те, що переживала наша країна і хто стояв на її захисті. 

Головні герої фільму – це збірні образи, які були списані з реальних "кіборгів". Серед них є представники Збройних сил та добровольчого підрозділу, юний патріот і дорослий боєць, що не всидів на дивані перед телевізором. Так само було і в терміналі: там зустрічалися різні люди, для яких захист Батьківщини став справою честі. 

Консультації і численні інтерв'ю, на основі яких і був написаний сценарій, знімальна команда отримала від бійців Андрія Шараскіна, Євгенія Жукова, надихалася подвигами Євгенія Межевікіна, Кирила Недрі і багатьох інших бійців, що утримували аеропорт. Сьогодні четверо з наших прототипів розповідають, що для них Донецький аеропорт, дружба і згадують, як це було.

Немає коментарів:

Дописати коментар