вівторок, 26 лютого 2019 р.

Розділ v. Вогнева підготовка.  10 клас.

Тема: Спорядження магазина патронами і порядок зарядження автомата. (фрагмент конспекта уроку)

Для спорядження магазина патронами потрібно взяти магазин у ліву руку горловиною вгору і випуклою стороною від себе, а у праву руку — патрони кулями до мізинця так, щоб дно гільзи було трохи вище рівня великого і вказівного пальців. Утримуючи магазин з невеликим нахилом донизу, вкладати патрони по одному на подавач (попередній патрон), дном гільзи до задньої стінки магазина, та натисканням великого пальця лівої руки заводити їх під загини бокових стінок і просувати до задньої стінки магазина.

Результат пошуку зображень за запитом "спорядження магазину патронами"Результат пошуку зображень за запитом "порядок заряджання автомата"

Для заряджання автомата необхідно приєднати до автомата споряджений магазин (якщо він не був приєднаним).   Для безпомилкового приєднання магазина виконайте такі дії:
– піднесіть магазин подавачем угору до автомата так, щоб великий палець був на передній частині спускової скоби (тоді магазин розміститься під вікном ствольної коробки);
– введіть верхню передню частину магазина у вікно ствольної коробки і поверніть його на себе до клацання;
– зніміть автомат із «запобіжника» (переведіть перевідник униз і встановіть на необхідний вид вогню);
– відведіть за рукоятку затворну раму назад до упору і відпустіть не супроводжуючи;
– встановіть автомат на «запобіжник» (переведіть перевідник у крайнє верхнє положення), якщо вогонь відкривати не потрібно або не подано команди «Вогонь».


Немає коментарів:

Дописати коментар